WELCOME TO D'VILLA SCC

Selamat Datang semua ke blog "bloglist D'villa SCC".

Sekarang ni, SCC sebagai pengurus Villa ni, nak mintak jasa baek korang semua yang SCC dah bagi "kunci" bilik, sila tinggalkan jejak kat entri ni sebagai pengesahan. ^^

SCC nak tahu sama ada nama korang betul-betul ada. Takut tercicir pulak. 

Untuk pengetahuan semua, blog masing-masing kena kerap update. SCC berhak nak keluarkan mana-mana pihak yang dah biarkan blognya bersawang melebihi 3 minggu tanpa sebab. Setuju?

13 comments:

Nabila Huda said...

dh check in.. orang 1st ni check in kt sini..
hehe.. tq SCC

Faris Adli said...

2nd check in..
nak bilik master bedroom

hanim azhari said...

waaa..like2 check in jugak..nk tido kt sni la mlm ni bule tak ? wakakaka SCC nk bilik yg superduper terbaek ye ;)

m0sHiE~ said...

da check in..besh nye bleh tdo kt cni^^

aizamia3 said...

ye... patutlah lena sesangat malam tadi sampai tak sedar... ropanya telah diangkat masuk ke dalam bilik tidur.. kihkihkih... patutler rasa malas je nak bangun pagi ni...

terima kasih ye cik SCC.. kalau lambat update bukan bermakna malas tapi kwsn umahku memang line slow..

MyRa QuEeN said...
This comment has been removed by the author.
MyRa QuEeN said...

Tq...bestnye jd puteri..hehehe...
mesti layanan ala..diraja...huhuhu

topimagine said...

mane kunci villa top.. hehe :)

jaa64 said...

muahahahaah..check in villa jap!!!

dah ade dah!jaa ari2 update okeyh

ROROI said...

datang kentot kat sini..hehehe

Nur Ardilla Zulkipli said...

i'm here, kak!

maisarah said...

err. saya takde ke? =.='
dah penuh eh? sedihnya.. sob sob. :'(

El said...

hahaha...tak tau nak komen apa, tapi dah bosan gile komen gak